Henkilökunta

Tarjoamme ratsastustoimintaa iloisella mielellä hevosten tarpeet ja hyvinvointi huomioon ottaen.

Ratsastuskoulu Hubertuksen toiminnasta vastaa Horsepower Ahola Oy.

Yrityksen takaa löytyy yrittäjäpariskunta Sanna ja Mika Ahola. Molempien toiminimet kasvoivat liiketoiminnan laajentumisen myötä yhteiseksi osakeyhtiöksi, joka haluaa tarjota asiakkailleen laaja-alaista ratsastusharrastustoimintaa iloisella ja asiakaspalvelulähtöisellä mielellä hevosten tarpeet ja hyvinvointi huomioon ottaen.

Team Aholan tapaat usein myös kilparadoilta, pääosin esteratsastuksen parista.

Kevätkaudella 2020 mukana toiminnassa ratsastuksenopettaja Minna Saikko, valmentaja Kristina Lindblad ja oppisopimustyöntekijä Ninni Kuntola.

Sanna Ahola

Yrittäjä

Sanna on -80 luvulla Hubsilla ratsastusharrastuksensa aloittanut ja harrastuksen kautta ammattinsa löytänyt hevosalan ammattilainen, kuuden tyttären äiti, 16 hevosen omistaja. Yrittäjätaustaa Sannalla on vuodesta 2008 alkaen, matkan varrella suoritettu yrittäjyyden tradenomin sekä hevosalan perusopintojen paperit. Nyt suunta kohti ratsastuksenohjaajan opintoja, samalla itse aktiivisesti valmentautuen ja omaa osaamista koulutusten ja kurssien kautta ylläpitäen.

Mika Ahola

Yrittäjä

Mika on pitkän linjan yrittäjä, toiminut rakennusalalla toiminimen kautta vuodesta 2005 alkaen. Hevosten pariin Mika on ajautunut vaimon ja tyttärien harrastuksen ja sittemmin työn kautta ja on nyt tiiviisti mukana ratsastuskoulun arjessa. Myös rakennusalan töitä yhä ohessa tehden.

Jonna Karhu

Ratsastuksenohjaaja

Jonna toimii ratsastuksenohjaajana ja osin tallitöissä. Jonna on aloittanut ratsastusharrastuksensa Poniclubeissa ja tästä on alkanut into hevosalalle. Jonna valmistui ratsastuksenohjaajaksi keväällä 2016 Harjun Oppimiskeskuksesta. Jonnalla on iloinen ja positiivinen asenne työntekoon ja halu kehittyä työssään.

Ninni Kuntola

Tallityöntekijä

Ninni on pitkän linjan hevostyttö, ratsastusharrastus jatkunut pikkutytöstä saakka ja omiakin hevosia on ollut. Nyt ajatuksena hankkia ammatti hevosalalta.

Great team is always better than a team of greats.

Yhteistyössä

Horsepower Ahola Oy toimii yhteistyössä monien alan ammattilaisten kanssa, mm.

  • MHS Valmennus
  • Jannen Vaunu
  • HorseCare Corner
  • Eläinhoitola Kopinsalmi
  • Kopinsalmen Talli
  • Hubertusseura ry
  • Antti Arminen
  • Verna Väisänen Tmi
  • Pajakatti