Tunnit

Ratsastustunteja järjestetään kaiken tasoisille asiakkaille. Kysythän Sinulle sopivaa ryhmää!

 • Poniclub on ratsastusharrastusta aloitteleville sopiva ryhmä. Osa tunnista harjoitellaan hoitamista ja varustamista yhdessä, ratsastusaika n. 1/2 h talutuksessa. Huoltajan tai muun aikuisen on hyvä varautua taluttamaan.

  Alkeistunti on poniclubista seuraava ryhmä, johon pääset, kun pärjäät pääsääntöisesti itse käynnissä ja ravissa.

  Lapset ja junnut harjoittelevat monipuolisesti ja reippaasti kaikissa askellajeissa sekä kouluratsastusta, että puomeja/esteitä. Ryhmäkokoonpanot pyritään kasaamaan taitojen ja iän mukaisesti tasaisiksi.

  HeC, HeB ja HeB-A tunneilla tason mukaisia tehtäviä, myös puomeja sekä esteitä.

  Este ryhmässä esteratsastusharjoituksia kaiken ikäisille. Tehtävät helposti muunneltavissa taitotason mukaan.

  Valmennustunti on suunnattu sinulle, jolla harrastaminen on tavoitteellisempaa. Valmennustuntilaisena olet etusijalla este- ja kouluvalmennuksiin sekä kilpailuihin. Estevalmennusryhmässä ratsastat pääsääntöisesti vakioratsulla. Valmennustuntilaisella on kaksi viikkotuntipaikkaa.

  Tädit ja sedät harrastavat tosissaan, muttei totisina! Ratsastusharrastuksen pariin palanneen tai aikuisiällä aloittaneen ratsastajan hyvän mielen ryhmä.

 • Tunnit keskittyvät arki-iltoihin ja lauantaisin ratsastamme klo 10-15.

 • Yksityistunteja, talutusratsastusta ja muita yksilöllisiä ratsastushetkiä varattavissa erikseen.

Tunnin varaaminen/peruminen

 • Tuntien varaukset, tiedustelut ja peruutukset puhelimitse, viestillä tai sähköpostilla. Puhelimitse tavoitat meidät parhaiten arkisin ennen klo 15.

 • Mikäli joudut perumaan ratsastustuntisi, ilmoitathan poissaolosi mahdollisimman ajoissa, kuitenkin viimeistään tuntiasi edeltävänä päivänä. Sairastapauksissa samana päivänä peruutukset ilmoitettava klo 12 mennessä. Myöhemmin perutut tunnit eivät oikeuta rästituntiin ja sarjakortilta veloitetaan kerta.

  Ajoissa perutun tunnin myötä saamme vapautuvan paikan täytettyä ja hevosten liikutukset toteutettua suunnitelmien mukaan.

  Perumatta jäänyt tunti veloitetaan 10 kortilta, eikä rästimahdollisuutta kausiratsastajalle tarjota.

  Mikäli vakiopaikka joudutaan perumaan asiakkaan välinpitämättömyyden (toistuvien perumattomien tuntien, saapumatta jättämisien) vuoksi, peritään koko sitoutumiskauden maksu (kausisuoritus tai sovitut ratsastuskerrat, esim. kymmenen kerran kortilla kymmenen kertaa) asiakkaalta, eikä aikaisempia maksuja palauteta.

 • Rästitunnit mahdollista ratsastaa kolmen viikon kuluessa poissaolosta, kunkin kauden puitteissa. Kymppikortit tulee ratsastaa loppuun voimassaolon aikana.

 • Riding lessons also in english.

Lukujärjestys

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai
  16-17
poniclub
  10-11
poniclub
17-18
kouluvalmennus
17-18
alkeis
17-18
junnut
17-18
poniclub
17-18
lapset
11-12
alkeis
18-19
junnut
18-19
estejunnut
18-19
HeB-A
18-19
HeC
18-19
junnut
12-13
lapset
19-20
HeB
19-20
estevalmennus
19-20
tädit/sedät
19-20
HeB-A
19-20
HeB-A
13-14
HeB-A
20-21
HeB-A
20-21
este
20-21
aikuiset HeB-A
14-15  HeB

Sunnuntaisin ei tunteja.