Henkilökunta 


Yrittäjä

Saara Flekander on ammatiltaan ratsastuksenohjaaja. Haaveenani on aina ollut laadukkaan ratsastuskoulun pitäminen. Olen työskennellyt elämäni aikana useita kertoja ulkomailla, hoitaen kilpahevosia sekä ratsastanut. Suomessa useilla erilaisilla ratsastuskouluilla sekä talleilla opettajana sekä tallimestarina. Olen ratsastanut koko ikäni, valmentautunut säännöllisesti kaikissa kolmessa lajissa. Viime kauden kilpailin kansallisella tasolla kouluratsastuksessa. 

Tällä hetkellä kasvatan laadukkaita urheiluhevosia koulu- sekä esteratsastukseen, valmennan sekä ratsastan tavoitteellisesti muutamaa hevosta päivässä, tähtäimenä kisakentät. 


Synnöve 

Ratsastuksenopettajana toimii Synnöve. Synnöve on pitkänlinjan ammattilainen ja tehnyt pitkän uran opettajana pääkaupunkiseudulla. Synnöve on muuttanut Espoosta Lappeenrantaan 2020 syksyllä ja opettaa Hubertuksella ti - la. Istuntatunnit on Synnöven bravuuri. 

Anne 

Anne on HUBsin kasvatteja ja hänelle onkin paikat tuttuja. Anne valmentautuu aktiivisesti kouluratsastuksessa ja kilpailee myös kouluratsastuksessa. Anne pitää maanantaisin ratsastustunnit ja tavittaessa tuuraa myös muina päivinä. 

© 2021 Ratsastuskoulu Hubertus Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!